Ons verhaal

Als uw hortensia uniek moet zijn

Wij zijn een kwekerij met Hydrangea macrophylla en paniculata in grote potmaten. Van 10 tot zelfs 45 en 65 liter. Hydrangea paniculata hebben we zowel in grote struikvorm met veel bloemen als ook op een stam. Daarnaast hebben we ook multi stammen leverbaar.

We leveren graag maatwerk. Bij ons geen grote partijen als een soort ‘one size fitts all’. Onze planten zijn allemaal uniek.  Zo hebben we geen vaste stamhoogte of aantal bloemen per plant. Bij ons geef je door wat je wensen zijn en wij gaan op zoek naar de juiste kleur, hoogtemaat, en of vorm. Zo kunnen wij dié planten leveren die het beste bij jouw klant passen.

Onze planten hebben hun succes bewezen door de aandacht te trekken op grote evenementen en bruiloften. Ook tuin-en landschap architecten weten onze planten te vinden. Maar ook in tuincentra kunnen onze planten als Eye-catcher juist de aandacht trekken voor producten in een kleinere pot. Zeg maar de “voorbeeld paspop” in een kledingzaak.

We proberen ons aanbod actueel te houden in Floraxchange/Floriday. Omdat hortensia’s in een korte periode een grote verandering doormaken in groei- en bloeistadium zul je begrijpen dat foto’s in Floriday actueel houden en steekhoudend laten zijn voor een hele partij lastig is.  Daarom willen we graag uitleggen hoe wij werken.

We kunnen voor het seizoen uit een indicatie geven binnen een bandbreedte van al het moois dat we leverbaar krijgen. Op die manier kun je natuurlijk wel reserveren. We proberen dan op moment van leveren een zo strak mogelijke partij samen te stellen.

Met andere woorden als je een grote macrophylla of paniculata en welke vorm dan ook zoekt voor je klant neem met ons contact op. We zijn graag bereid met je mee te denken om de beste aanbieding voor je klant te maken en foto’s van specifieke planten te schieten zodat je zeker weet dat de planten aan de verwachtingen van je klant voldoen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij ons op afspraak met je klant of voor je klant planten uit komen zoeken.

Het is mogelijk om als bedrijf of particulier planten bij ons te kopen. Wij hebben geen vaste openingstijden en zijn wegens de drukte in de piek van het seizoen gesloten voor particuliere verkoop. Wij raden daarom aan om van tevoren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wil komen zodat u niet voor niets komt.