Over ons

In 1997 is de familie Mols aan de Broekzijde in Moergestel de kwekerij gestart. In de eerste jaren werden diverse snijheesters gekweekt en later is begonnen met het opkweken van hortensia’s in grote maten. Inge is na het afronden van de studie met haar ouders in het bedrijf gegaan en de kwekerij werd verder uitgebreid met een groter aanbod aan hortensiaplanten. In 2019 hebben Inge en Joep samen het bedrijf helemaal overgenomen en samen runnen zij nu het bedrijf.

Bijna alle planten worden afgezet via Floraholland en bereiken zo een groot deel van Europa. De planten worden vanaf begin juni tot augustus op de klok in Aalsmeer en Veiling Rhein Maas verkocht en verder kunnen kopers direct inkopen. De karren worden via de Winter Logistics vervoerd naar de verschillende vestigingen van Royal Floraholland.

Het is mogelijk om als bedrijf of particulier planten bij ons te kopen. Wij hebben geen vaste openingstijden en zijn wegens de drukte in de piek van het seizoen gesloten voor particuliere verkoop. Wij raden daarom aan om van tevoren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wil komen zodat u niet voor niets komt.